Nydelig sølvarbeid fra Bergtatt Gull og Sølvsmie

Mitt oppi all masseproduksjon, massekonsum, bruk og kast er jeg så glad for at håndverk fortsatt lever videre og jeg kjøper ofte håndlagede ting som jeg også verdsetter på en helt annen måte enn masseproduserte varer. Her om dagen oppdaget jeg en sølvsmie på Noresund ved Krøderen  – det vil si, jeg var ikke selv på Noresund, jeg fant dem tilfeldigvis på nettet. (Takk og pris for internett!) Dette er en gullsmed som startet egen virksomhet for å la kreativiteten få fritt spillerom og lage annerledes og personlige sølvsmykker. Her er noen smakebiter på de nydelige tingene hun har å tilby:

bergtatt gull og sølvsmie - nuperelle anhengbergtatt gull og sølvsmie - flittiglise brosjebergtatt gull og sølvsmie - brosjebergtatt gull og sølvsmie - anhengbergtatt gull og sølvsmie - søljebergtatt gull og sølvsmie - nuperelle ringer

Her er adressen til nettsiden: http://bergtatt-as.no/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s